S.I.V.A, S.L. és una empresa familiar amb seu a Barcelona que, des de fa 40 anys, actualment dirigida per Oscar Sillero Caparros, es dedica al sector de l’administració de finques i a la intermediació d’immobles. Estudiem cadascuna de les necessitats dels nostres clients per poder oferir-los el millor producte i / o servei.

La nostra filosofia d’empresa es basa en 3 pilars: la professionalitat, la qualitat i, sobretot, el tracte i l’assessorament personal. Tot això, ens converteix en una empresa sòlida i referent en el sector.


Els nostres serveis

Comunitat de propietaris

Administrem de forma eficient i amb sentit comú, Atenent amb un Departament exclusiu a les particularitats de cada comunitat.

Més Info

Gestió de lloguers i vendes

Treballem per tal d’aconseguir la màxima rendibilitat de la seva inversió. Disposem de personal altament qualificat.

Més Info

Taxació i venda

Taxació ràpida i justa. Els nostres taxadors experts decreten el preu del producte segons la demanda del mercat actual.

Més Info


A més podem gestionar els seguents serveis

Gestoria laboral i fiscal

Assessoria nova i eficient integrada per professionals amb àmplia experiència en assessorament fiscal, comptable, laboral i mercantil.

Més Info

Assegurances

Pensat per a la seva tranquil·litat, Col·laborem amb les companyies més solvents un projecte que s’adeqüi a les seves necessitats.

Més Info

Reformes d’arquitectura

Coordinem amb tècnics de confiança, especialitzats en reformes de pisos, locals i finques, els que realitzaran un estudi previ que s’ajusti a requisits.

Més Info

Pressupost sense compromis


Demani un pressupost des d’aquest formulari o trucant al 93 454 29 40.
L’equip comercial de SIVA us atendrà el més aviat possible.

ANAR AL FORMULARI