SIVA

Qui som

foto-equipo

Qui som


S.I.V.A, S.L. és una empresa familiar amb seu a Barcelona que, des de fa 40 anys, es dedica al sector de l’administració de finques i a la intermediació d’immobles. Estudiem cadascuna de les necessitats dels nostres clients per poder oferir-los el millor producte i / o servei.

La nostra filosofia d’empresa es basa en 3 pilars: la professionalitat, la qualitat i, sobretot, el tracte i l’assessorament personal. Tot això, ens converteix en una empresa sòlida i referent en el sector.

Professionalitat

Com a empresa familiar, portem una llarga trajectòria afrontant cada projecte amb la il·lusió del primer dia. Apliquem la modernització tecnològica a cadascun dels processos.

Qualitat

Formem part del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, Al Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona i conseqüentment estem registrats com Agents Immobiliaris de Catalunya, requisit obligatori per exercir l’activitat immobiliària a Catalunya.

Assessorament Personalitzat

Estudiem tots els angles de les peticions dels nostres clients amb l’objectiu de cobrir totes les seves necessitats. D’aquesta manera oferim solucions a mida, tenint en compte les peticions i exigències del client.