SERVEIS

Assegurances

seguros_big

Assegurances


Col·laborem amb les millors companyies d’assegurances del mercat, oferint la possibilitat d’intervenir en l’adquisició de qualsevol tipus de pòlisses per a la major comoditat del client. Especialment, en aquelles destinades a les protecció del patrimoni, comunitats de propietaris i en les d‘assegurança de la llar.

Assegurances especifiques per a la protecció del seu patrimoni.

Protecció per impagament de lloguers

Pensat per a aquells imprevistos que pot suposar el lloguer un habitatge. S’ha creat aquest tipus de pòlissa perquè vostè no pateixi les conseqüències de l’impagament de les rendes.

Amb les cobertures que li ofereix aquest tipus d’assegurança, podrà recuperar les rendes no abonades per la seva arrendatari. A més, aquest tipus de pòlissa ofereix defensa jurídica que agilitza la disponibilitat i possessió del seu habitatge, el més aviat possible, així com la garantia de la compensació dels hipotètics actes vandàlics que pugui causar l’inquilí morós en la seva propietat. Es tracta d’un tipus d’assegurança molt útil i complet, a un preu molt assequible.

Assegurances per a comunitats de propietaris i finques

Concebuda per a les comunitats de propietaris i els propietaris d’immobles. Es tracta d’una assegurança adaptable en cobertures i cost a les necessitats del seu edifici.

Assegurança de la llar

Pensada i dissenyada per donar protecció enfront d’una àmplia gamma de riscos relatius a l’habitatge i a les responsabilitats derivades de la mateixa i de les persones que l’habiten. És un tipus de pòlissa que ofereix un conjunt de garanties i prestacions que la fan fàcilment adaptable a les necessitats de cobertura que pugui necessitar qualsevol tipus d’habitatge.

Altres assegurances

Oferim la possibilitat als nostres clients de mitjançar en la subscripció de qualsevol altre tipus d’assegurança amb les millors garanties, ja es tracti de pòlisses d’automòbil, salut, vida, estalvi, jubilació i inversió.